GPS Barn

Vi agerar också återsäljare av en liten GPS-tracker som dessutom fungerar som trygghetslarm, enheten mäter endast 6×4 cm och väger 35 gram vilket innebär att den knappt är märkbar. Trots sin lilla storlek innehåller spårsändaren alla de funktioner man kan begära av ett trygghetslarm.

Precis som med GPS:en för hundar så kan man också här följa användaren i realtid vart än personen eller föremålet befinner sig, tack vare den inbyggda tvåvägskommunikationen kan man ringa till spårsändaren eller be sändaren ringa upp en själv.

Enheten har en panik-knapp som skickar ett larm direkt till appen i mobilen, larmet följs sedan upp med ett röstsamtal. Det finns dessutom en liten inbyggd sensor som känner av fall, skulle personen som bär med sig spårsändaren råka ut för ett fall som uppfattas livshotande så skickas ett larm helt per automatik.

Spårsändaren kan användas för att lokalisera människor, gamla som unga, men också för att lokalisera föremål. Tack vare sin nätta storlek kan man placera sändaren i nästan alla föremål man önskar ha lite extra koll på.

Vill man veta vart barnen befinner sig då de är ute och leker kan man be barnen bära med sig sändaren. Samma princip gäller för äldre människor som ibland irrar bort sig från bostad och hem, med hjälp av spårsändaren har man full kontroll över vart de befinner sig.

Det finns också möjlighet att avgränsa säkra zoner, skulle sändaren hamna utanför den säkra zonen så skickas ett larm helt automatiskt.

Batteriet i spårsändaren har en standby-tid på hela 20 dagar, i konstant arbetsläge klarar det 4-10 dagar vilket är mer än tillräckligt för att hinna finna det man söker. Enheten innehåller dessutom flera varningar om batteriet skulle nå kritiska nivåer.


Barn GPS
GPS Barn

Laddstation
Laddstation

Laddare
Laddare

GPS Fodral
GPS Fodral